fitur 2011 menorca ownerscars

La Fira Internacional de Turisme a Espanya (FITUR) és, amb tota certesa, una de les cites imprescindibles per a qualsevol empresa turística, nacional o internacional. Hotels, Agencies de Viatges, Companyies Aéreas, empreses operadores, institucions promotores i experts en general, configuren un espai expositiu de 75.000m2, distribuït en 10 pavellons, sumant un total de 10.500 participants.

Com cada any, Ownerscars s’ha traslladat a Madrid per a reunir-se amb els seus clients, analitzar les necessitats dels principals mercats i adoptar la millor línea de negoci en funció de les mateixes. Ownerscars vos recomana així mateix visitar l’estand promocional de Menorca, per a que tant els estiuejants fidels al destí com els que estan pensant en visitar l’illa aquesta pròxima temporada turística, puguin conèixer més d’aprop els atributs de l’illa.

Menorca és molt més que sol i platja, és tranquil·litat, és natura, és esport, és festa, és gastronomia, és cultura i historia … Ownerscars vos convida a descobrir la bellesa i els racons mes enigmàtics de l’illa, oferint-vos una amplia gama de cotxes de lloguer a Menorca a preus molt econòmics.

No esperis més, realitza la teva reserva de lloguer cotxes menorca a la nostra pagina web i no paguis res fins el moment de recollir el cotxe!