alquiler coches menorca

Ownerscars es posiciona dins del mercat de lloguer de cotxes a Menorca com a líder indiscutible en lloguers de cotxe a Menorca.

Un any més, la companyia de rent a car Ownerscars es posiciona com la companyia millor valorada en el sector del lloguer de cotxes a Menorca. Aquesta valoració sorgeix a través del titànic esforç de tots empleats de Ownerscars per oferir una atenció al client personalitzada i de qualitat, premiar als nostres clients més fidels i oferir la major flota de vehicles de lloguer en millors condicions.

Atenció al client en el servei de cotxes de lloguer a Menorca.

Tots els clients que utilitzen el servei de lloguer cotxes Menorca a través de la plataforma d’Ownerscars valoren positivament el tracte que han rebut per part del personal que els ha atès, tant a través dels diferents correus electrònics enviats, com el servei telefònic rebut. Desde Ownerscars creiem que adoptar un tracte excepcional amb els nostres clients i ajudar-los davant dels seus dubtes o suggeriments, ens permet destacar dins el sector de les companyies de lloguer cotxes Menorca.

Contractar els serveis d’un rent a car des d’una companyia local, permet rebre una atenció més ràpida, eficaç i personalitzada de reservar un cotxe en una companyia multinacional, on l’atenció al client no sol ser l’esperada

Són molts els clients que sol·liciten ajuda per saber que cotxe de lloguer a Menorca els convé millor reservar, ja que no coneixen el terreny ni l’estat de les carreteres. A causa de que els nostres empleats són, majoritàriament, residents a l’illa de Menorca, són capaços d’oferir consells i recomanacions que millor s’adaptin a les necessitats dels nostres clients.

Premiem als nostres clients de lloguer de cotxes més fidels.

Hi ha molts usuaris ja compromesos amb la marca Ownerscars, fidels al seu servei de lloguer de cotxes a Menorca cada vegada que van a visitar-la. Segons aquests clients, el motiu principal pel qual van a Ownerscars com el seu principal proveïdors de cotxes de lloguer a Menorca és la bona experiència prèvia que han obtingut, l’estat del cotxe lliurat i la fiabilitat del seu servei web.

Perquè arriscar-nos a llogar un cotxe a Menorca amb una altra companyia i rebre un possible pitjor servei i un major cost final del servei si ja coneixem com treballen en Ownerscars

Davant d’aquesta confessió per part dels clients, premiem la seva fidelitat amb la nostra companyia de lloguer cotxes Menorca per oferir-los un tracte excepcional.

Companyia amb la major flota de cotxes de lloguer a Menorca

En Ownerscars comptem amb un punt diferenciador molt important amb la nostra competència de lloguer cotxes Menorca. Es tracta del nombre de cotxes de lloguer del qual disposem, amb una gran varietat de models, els quals pot consultar al nostre web.

El nostre compromís és oferir un servei excel·lent als nostres clients, per aquest motiu, renovem la flota de cotxes de lloguer de forma periòdica perquè any rere any, els nostres clients puguin gaudir de cotxes nous i millors prestacions.

Comptar amb una flota de més de 2.000 cotxes de lloguer a Menorca i oferir els nostres serveis de rent a car durant tot l’any a l’illa, no només en l’època d’estiu, permet als nostres clients que sempre puguin comptar amb un cotxe de lloguer a Menorca.

Si encara queden dubtes sobre per què llogar amb la companyia líder de lloguer cotxes Menorca, animem a tots que contractin els nostres serveis i puguin experimentar-lo personalment.