sheldon conduce sin camiseta y le multa un agente

Si llogues un cotxe de lloguer amb OwnersCars et recomanem que condueixis sempre amb la samarreta posada. Potser tu estiguis més còmode, però pots distreure els altres conductors.

I és que, conduir sense samarreta infringiria la disposició de l’article 18 del Reglament General de Circulació, el que comportaria una multa de 80 euros a 200 euros.

Segons el 18.1 “El conductor d’un vehicle està obligat a mantenir la seva pròpia llibertat de moviments, el camp necessari de visió i l’atenció permanent a la conducció, que garanteixin la seva pròpia seguretat, la de la resta dels ocupants del vehicle i la dels altres usuaris de la via “.

Si l’agent considera que anar sense samarreta és una distracció per als altres usuaris de la via, té la base legal per posar la denúncia. L’agent que sanciona sempre ha de determinar i exposar els fets que motiven la denúncia.